Smart green air - indoor air improvements by plants & techs - smart greenwall systems

BUSINESS LOGINAWAIR DASHBOARD


Log hier in om toegang te krijgen tot je professioneel Take cAir - be Awair Dashboard.

Volg je binnenklimaat realtime met onze Omni en Element IAQ monitors.


Nog geen klant en interrese in onze monitors? Neem contact op!

Je kan onze toestellen ook testen en een klimaatscan vragen.

Verkrijg inzicht over je klimaatmetingen met het online dashboard


Op een online dashboard krijg je real time inzicht in de status van het binnenklimaat. Dat biedt de mogelijkheid om tijdig interventies te plegen om afnemende prestaties of ziekteverzuim zo veel mogelijk te reduceren.

Aan het dashboard kunnen meerdere sensoren worden gekoppeld; zowel de Element als de Omni.

Voor de connectiviteit wordt meestal gebruik gemaakt van een aanwezig Wifi netwerk. Naar wens kan er een apart Wifi netwerk voor worden opgezet.


Inzicht en ingrijpen


Door het dashboard kan je erg eenvoudig en live de veranderingen in het binnenklimaat van je ruimte opvolgen, de toestellen controleren en aansturen en de meetresultaten delen met werknemers of de office/building manager zodat de nodige aanpassingen of activaties kunnen plaatsvinden ter verbetering van de luchtkwaliteit. Ook kan je de monitor instellen om Smart systemen te activeren als bepaalde lucht(drempel)waarden worden bereikt, zoals de aansturing van onze Smart Greenwall of een ventilatie systeem, luchtbevochtiger, waterwand enz.


Visualiseer gegevens, vergelijk trends en maak aangepaste waarschuwingen om u op de hoogte te stellen wanneer de omstandigheden buiten uw doelcriteria vallen.Vanuit het dashboard kun je een wekelijkse rapportage genereren.

Daarnaast is het mogelijk om d.m.v. een API de gegevens op te halen van de cloudserver.

De mobiele - free - Awair app 


 Alle gegevens die beschikbaar zijn in het dashboard zijn ook zichtbaar in de app die te downloaden is in de Appstore of de Google Playstore.

Er zijn twee verschillende apps: Een professionele app waarop alle aangesloten sensoren zichtbaar zijn voor Omni en Element.

Daarnaast is er een vereenvoudigde app voor consumentengebruik, complementair met Element.